Táskák

A Miana kínálatában már elérhetőek a táskák is, mely folyamatosan követik az aktuális trendeket, bármely évszaknak megfelelően. A Táskákat úgy tervezték, hogy minden hölgy érezze a magabiztosságot és merje megvalósítani ömnagát. A Miana táskák nem csak egy táska. A Miana táska igazi stílus. A Miana válltáska, Miana kis oldaltáska, Miana hátitáska, Miana övtáska és a Miana válltáska igazi csajos táska. Válaszd a hozzá legjobban illő Miana pénztárcát és tedd teljessé a szetted.

Nincs olyan nő, akinek csak egy táskája lenne. A táska olyan, mint az ékszer, teljessé teszi az öltözeted. A Miana táska a stílusos szetted kiegészítője lehet. A Miana táskákkal egy fiatalos és lendületes kollekció lett megalkotva, amellyel fel tudod dobni a hétköznapi szetted is. Az elegánstól a sportosig, a kicsitől a nagy méretig mindent megtalálsz a legújabb trendeknek megfelelően. Legyél magabiztos a Miana termékeivel.

Övtáska

A Miana táskák között olyan örök darabokat is megtalálsz, mint az övtáska, ami végre kilépett a sportos skatulyából és egy vagány, fiatalos és stílusos trendet alkotott meg. Az övtáskák eddig is sikeresek voltak, bár inkább a sportos szetthez tudtad használni. Ahogy az övtáska túl tudott lépni a kereteket, úgy te is engedd el hogy csak a derekadon tudod viselni. Válltáska ként vagy a mellkasodon átvetve akár még elegáns outfitek feltűnő kiegészítője is lehet. Végre eljött az idő, hogy akár egy randira is felvedd, mert elegáns és trendi megjelenést kölcsönöz. Az övtáskát viselheted öv helyett is, egy blézerrel és biztos lehetsz benne hogy kiemelkedsz a tömegből a ragyogó megjelenéseddel. Látványosabb lesz a megjelenésed, ha egy sötétebb ruhadarabhoz pasztell árnyalatú Miana övtáskát választasz.  Az övtáskák előnye, hogy csak azok a dolgok lesznek nálad, amire igazán szükséged van.

Kis oldaltáska

Ez a női oldaltáska egy hölgy gardróbjából sem hiányozhat. Ez az egyik legelegánsabb a táskák között. Egy esküvőre vagy egy hivatalos megjelenésen bátran viselhető. Egy igazi ikonikus darab. Ha még a te ruhatáradból hiányzik, akkor pótold gyorsan. Nem fogod megbánni! A Miana kínálatában több stílusú kis táska is megtalálható. Az egyik egyedi a Miana Petra kis oldaltáska, amely övtáskává is alakítható, így két féle táskát kapsz egy áráért. A Miana kis oldaltáskái között több klasszikus darabot is megtalálsz, de vannak úttörő stílusok is.

Nagy válltáska

Számos nő egyszerűen nem tartja praktikusnak a kis oldaltáskákat. Nem férnek bele a mindennapi apróságok. Pontosan ezek a hölgyek örülnek a nagyméretű válltáskának, amibe több minden belefér. A mostani trend az extrémebb megjelenést részesíti előnyben. Több féle stílusból válogathatsz. A bőr, műbőr, szőrme, fonott, a fényes, a matt, a rikítóbb színek vagy a pasztell. Bármit is választasz trendben maradsz. Mostanában több gyártó is a nagy válltáskába tesz egy hozzá illő kis kézi táskát vagy neszeszert. A Miana kollekciójában is megtalálhatod ezt a szettet, ami a hozzá illő cipővel

Hátitáska

Sokan összekeverik a hátitáskát a hátizsákkal. Ezt most tisztába tesszük,hogy könnyebben rátalálj ha keresel a weboldalon. A hátizsák a nagyobb sportos táskákat jelenti. A Hátitáskán a kisebb divatos táskákat értjük. A Miana hátitáska divatos és trendkövető. A virágos mintáival, pasztell színeivel és a műbőr anyagával olyan stílusos kiegészítője lesz a szettednek, amellyel kiemelkedsz a tömegből. A Miana hátitáskák a vidámságot és a fiatalom megjelenést sugallják.