Cipő

 A Miana cipő sokféle stílust ölel fel. Az igazi csajos termékek között mindenki megtalálja az alkalomhoz és a saját ízléséhez illő darabokat.

Az olasz ihletésű, magyar tulajdonú márka az igazi csajos és trendi lábbelik megtestesítője. Tedd meg az első lépést az álmaid felé és legyél magabiztos a Miana cipőkben.

Nyári stílus Miana kivitelben

Miana saru, Miana szandál, Miana papucs igazi csajos megjelenése teljessé teszi a nyári outfited. Magas vagy lapostalpú szandál kiemeli a lábad szépségét, így magabiztosan lépkedhetsz a hétköznapokban is. Egészítsd ki a szetted egy trendi Miana táskával. A Miana vászoncipők között is találsz bőven olyat, amivel a rövidnadrág, póló együttesed fel tudos dobni.

Miana őszi kivitelben

Elő kerülnek a vízálló cipők, átmeneti bakancsok, bokacsizma, gumicsizma, és a sneaker is. Ahogy az idő egyre szeszélyesebb új kerülnek elő újra a melegebb, vastagabb cipők. Az ősz alap színei folyamatosan megjelennek a Miana termékein. Válogasd össze a szetted és tedd teljessé a Miana cipővel.

Téli színvilág

Miana bakancs és a Miana csizma veszi át télen az uralmaz a többi stílus felett. A bokacsizma már az őszi szetted is feldobta, a télit pedig egyenesen tökéletessé teszi. A magas szárú csizmák ruhával vagy nadrággal viselve is nőies megjelenést kölcsönöznek a viselőjének. A Miana bakacs teszi a kollekciót egésszé.

Tavasz a Miana trenddel

A tavasz mindig a megújulást és a vidám színeket hozza magával. Előkerülnek a vászoncipők, sliponok, és a szandál is egyre többet kerül fel a lábadra. A Miana vászoncipő stílusa is változatos, hogy mindenki megtalálja a saját ízléséhez igazodót. A Miana tornacipő időtálló és sosem megy ki a divatból. A Sliponok megjelenése már a jóidőt jelenti. Egy Miana slipon alkalmi és hétköznapi viseletre is tökéletes. A Miana szandál sokszínűsége, változatos kivitelezése minden hölgy szívét elnyeri.