Ruházat

A Miana az életed része és minden fontos pillanatban veled van. A kedvenc Miana cipődben léphetsz az oltár elé vagy a kedvenc ruhádban mehetsz a lakásod kulcsát átvenni. Éld át a boldog pillanatokat a Miana kollekciójában.

A Miana ruházat magabiztosságot ad, minden nőnek. Öltözz Miánába és gyűjtsd be a bókokat. Minden évszakhoz találsz az időjárásnak megfelelő öltözetet. Miana Póló, Miana nadrág, Miana kabát vagy egy könnyed Miana ruha. Bármilyen idő is van, megtalálod a megfelelő ruhadarabod.

Tavaszi stílus

A tavaszi megújulással előkerülnek a színes ruhadarabok, a lengébb öltözetek, a könnyedebb lábbelik is. Az idő megelegdésével leveheted a télikabátot és előkerülnek a vékonyabb Miana átmeneti kabátok. Az átmeneti kabátok között is több féle stílus megtalálható. A legnépszerűbb darabok a dzsekis és a bőr kabátok, amik teljessé teszik a tavaszi szetted. Már vékonyabb felsőket tudsz felvenni és a színek tárháza is letárul. A Miana angy figyelmet fordít arra, hogy mindig nőies és trendi termékeket hozzon el a vásárlói számára.

Nyár Miana színekben

A nyár a végtelen lehetőségek tárháza. Több kültéri rendezvény, összejövetel amire elegáns vagy épp sportos öltözetre van szükséged. A Miana ruhák között több stílust megtalálsz. A könnyed nyári felsők és elegáns alkalmi ruhák között bőven tudsz válogatni és megtalálni a saját ízlésedhez legjobban illőt. Miana melegítő szettel egy baráti kerti sütögetésen is trendi tudsz maradni. Válaszd ki hozzá a legjobban illő cipőt, táskát és indulhat a felhőtlen szórakozás.

Ősz a Miana kollekciójában

Megjelennek az öszi színek. Ez minden évben változik, hogy melyik szín felel meg az aktuális trendnek. Az örök őszi színek a zöld, barna, sárga és a piros. Ezekkel a színekkel nem lőhetsz mellé. A Miana felsőknel is megtalálhatóak ezek a színek és még a színek széles skálája. Hosszúnadrág, melegebb felsők és az átmeneti kabát, amit a nyár végével elő vehetünk.

Téli hideg, Miana meleg stílusával.

Miana kabát, hosszú újju felső, Miana nadrág és a szettedhez passzoló Miana bakancs. Ezzel a szettel nem lőhetsz mellé és biztos sikert aratsz bárhová is mész. Legyen magabiztos a megjelenésed, mert a Mianával csak jól nézhetsz ki. Miana a magabiztos nő megtestesítője.